KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

KUŞLARA BİR DAMLA UMUT ‘DÖRTDİVAN’

KUŞLARA BİR DAMLA UMUT 
‘DÖRTDİVAN’
Sosyal sorumluluk Projesi kapsamında 81 ilden 20 Bine yakın, 12 Ülkeden gönüllüler ile birlikte kuşlara bir damla umut olmak için “Tüm Türkiye’de aynı gün aynı azim aynı duyarlılık aynı fedakarlık” etkinliği kapsamında Dörtdivan öğrencileri harekete geçti.

Dörtdivan Belediyesi ve Dörtdivan kaymakamlığı desteğiyle, Yunus Emre İmam hatip Ortaokulu öğrencilerinin soğuk havalarda kuşların barınmasını sağlamak amacıyla yaptıkları kuş yuvaları, ilçe merkezindeki parklardaki ağaçlara asıldı.

Başkanımız Hasan UZUNOĞLU ve Kaymakamımız Yusuf KAPTANOĞLU, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı etkinlikte kuş yuvaları ağaçlara asıldı. 
Belediye Başkan Hasan UZUNOĞLU, kuş yuvalarının asılması için yapılan programda öğrencileri ve öğretmenleri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinden dolayı tebrik etti.
Etkinlik sonrası Dörtdivan Belediyesi tarafından öğrencilere sucuk ekmek ikramında bulunuldu.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK
Belediye ve eğitim kurumları arasında bu tür sosyal proje çalışmalarının devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Hasan UZUNOĞLU, Bizlerle aynı yaşam alanları içinde bulunan canlıların korunması gerekiyor. Asılan kuş yuvaları sayesinde kış mevsiminde soğuk havaya maruz kalan kuşlar öğrencilerin yaptıkları ahşaptan yuvalara girip barınabilecek. Doğayı ve canlıları korumak amacıyla yapılan çalışmalara Dörtdivan Belediyesi olarak desteğimiz her zaman sürecek. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yaptıkları bu anlamlı çalışma için can-ı gönülden kutluyorum dedi.

 

Haber tarihi: 04 / 01 / 2019
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: HALİL YALÇIN VEFAT ETTİ. 04.01.2019




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 816603
Aktif: 7
Bugün: 626
Dün: 1020
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal