KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

HAYALDİ GERÇEK OLDU! DOĞALGAZ ÇALIŞMASI BAŞLADI..

HAYALDİ GERÇEK OLDU!

DOĞALGAZ ÇALIŞMASI BAŞLADI..

Dörtdivan halkının yaşam konforunu artıracak doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu.

Dörtdivan Belediyesi ve AKSA Doğalgaz Şirketi tarafından Dörtdivan’da yürütülecek doğalgaz çalışmalarının ilk adımı olan , doğalgaz hattı için ilk kazma Kadılar Mahallesinde vuruldu.

İlçemizin doğalgaza kavuşması için çaba gösteren Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ve Belediye meclis üyemiz Mevlüt Bayramoğlu ile boruların döşeneceği hatların kazı çalışmalarını inceleyerek, yüklenici firmaya yetkililerine ve işçilerine başarı diledi. Dörtdivan’ın doğal gazla kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarına belirten Uzunoğlu, "Halkımıza bu konuda verdiğimiz bir söz vardı. Bugün 'Bismillah' denilerek, doğal gaz için ilk kazma vuruldu. Bir vaadimizi daha gerçekleştirmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dörtdivan halkına verdiğimiz hiçbir söz havada kalmıyor. Projelerimizi hayata geçirene kadar takipçisi oluyoruz. Yüklenici firmanın bizlere verdiği bilgilere göre bu yılın 11. ayında Dörtdivan doğal gazla buluşmuş olacaktır" dedi.

 

Yapılan kazı çalışmaları sırasında ilçe sakinlerinin karşılaşabileceği geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Uzunoğlu, "İnşallah güzel bir ekip çalışmasıyla bu işi kısa sürede tamamlayıp, doğal gazı Dörtdivan’a getireceğiz. İnsanlarımız daha uygun fiyatta kaliteli bir enerjiyi kullanmış olacaklar. İlçemize, milletimize ve memleketimize şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Doğalgaz firması yetkilisi ise Uzunoğluna söz verdikleri gibi ilçeye doğal gazı 11. ayda bırakacaklarını belirterek, "Bizlere her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisini mahcup etmeyeceğiz. İnşallah en kısa sürede Dörtdivan’a doğal gaza kavuşturacağız" diye konuştu.

Haber tarihi: 03 / 05 / 2018
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: TURNUVA HEYCANI..




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812949
Aktif: 22
Bugün: 855
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal