KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

’TEMİZ İNSAN, TEMİZ ÇEVRE’’

‘’TEMİZ İNSAN, TEMİZ ÇEVRE’’

Dörtdivan Belediyesi olarak, TYP kapsamında çeşitli alanlarda çalışmalar yürütüyoruz.

 Dörtdivan Belediyesi olarak, altyapı ve yatırım faaliyetlerine verdiğimiz önemin yanı sıra, çevre temizliği ve bakımı konularına da aynı hassasiyeti gösteriyoruz. ‘’Temiz insan, temiz çevre’’ sloganıyla yürütüyor olduğumuz çevre temizliği ve bakımı çalışmaları kapsamında Toplum Yararı Programı (TYP)’ nda toplam 30 personelimiz çalışmaktadır.  

Parklar, bahçeler, mezarlıklar, mahalleler, sokaklar ve halkın ortak kullanım alanlarında çevre temizliği ve bakım faaliyetlerini aksatmadan sürdürmekteyiz. Belediyemiz temizlik ekipleri her gün çöpleri almakta ve daha temiz, daha yaşanabilir bir Dörtdivan için çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Yürütülen çalışmalar kapsamında; parkların genel bakımı, piknik alanlarının temizliği, mahalle mezarlıklarının ot temizliği,kaldırımların üzerlerindeki otların temizliği, hal binasının rutin olarak yıkanıp temizlenmesi, mahallelerin biçilen otlarının kepçe ve kamyonla toplanması, çarşı içindeki parkların ve kaldırımların otlarının temizlenmesi, çevre düzenlemesi ve halkın ortak kullanım alanlarının düzenli olarak temizliğinin ve bakımının yapılması başlıca faaliyetlerdir. 

Belediye Başkanımız Hasan UZUNOĞLU yaptığı açıklamada; ''15.03.2017 tarihinde başlayan TYP(Toplum Yararına Programı) 13.12.2017 tarihinde sona erecektir. Bu süreçte çalışan, emek veren 30 TYP personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mart 2018' de başlayacak olan yeni TYP programıyla çalışmalar kaldığı yerden devam edecektir.'' diyerek sözlerine son verdi.

 

 

Haber tarihi: 11 / 12 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: YENİ DÖRTDİVAN- KARTALKAYA YOLU ULAŞIMA HAZIR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 813173
Aktif: 9
Bugün: 138
Dün: 1021
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal