KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Kaymakam Tutkan’dan Başkan Uzunoğlu’na İade-i Ziyaret

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu’na makamında iade-i ziyarette bulundu.

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu’na makamında iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette ,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Recep Bıyık,İlçe Emniyet Amir Vekili Nurettin Özkan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal ve İlçe Müftü Vekili İsmail Tezel de hazır bulundu. 

Dörtdivan’a yeni atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Kaymakam Uğur Tutkan, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor. Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’nu makamında ziyaret eden Kaymakam Uğur Tutkan, Başkan Uzunoğlu ile ilçe hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam Uğur Tutkan ve Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulundular. Görüşmenin ardından açıklama yapan Kaymakam Uğur Tutkan “Dörtdivan her yönüyle çok güzel bir ilçe… Biz bu güzel ilçeyi daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız. Göreve başladığım gün ilçe de beraber çalışacağımız arkadaşlarımız çok güzel bir karşılama ile hoş geldin dediler. Daha sonrasında başta Belediye Başkanımız olmak üzere, makamıma yaptıkları hoş geldin ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duydum bu hoş davranışları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün de Belediye Başkanımız ile ilçede iade-i ziyaretlere başladım. Tüm kurumlarımızı ziyaret edeceğim” dedi. Kaymakam Tutkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uzunoğlu ise “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Dörtdivan’ı layık olduğu yere gelmesi için hizmet edeceğiz. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Haber tarihi: 15 / 09 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: BAY ELEMAN ARANIYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812878
Aktif: 10
Bugün: 744
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal