ERCOŞKUN 'DAN DÖRTDİVAN'A MÜJDE

ERCOŞKUN DAN MÜJDE!

Dörtdivan'a önemli bir de müjde veren Ercoşkun, Dörtdivan'da 13 yıldan beri üreticileri mağdur eden patatese karantina uygulamasının kaldırıldığını, seçim kampanyası boyunca verdikleri bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti Dörtdivan İlçe Teşkilatı’na yerel seçim sonuçlarında alınan başarıdan dolayı teşekkür etmek için geldiği Dörtdivan’da Gündeme ve Dörtdivan’a ilişkin açıklamalarda bulundu.
Ali Ercoşkun saat 17.00’da geldiği Dörtdivan’da ilk olarak Dörtdivan Belediye'mi ziyaret etti. Burada, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin, Dursun Fidan ve diğer partililerle bir süre sohbet eden Ercoşkun, daha sonra Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sohbet toplantısına katılmak için Belediye Kültür Merkezi’ne geçti. Kadın kollarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ercoşkun, Dörtdivan’a önemli bir de müjde verdi.
Ercoşkun, Dörtdivan’da 13 yıldan beri üreticileri mağdur eden patatese karantina uygulamasının kaldırıldığını, seçim kampanyası boyunca verdikleri bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ali Ercoşkun, İhalesi tamamlanan Tekke Dere Barajı’nın yapımına yakında başlanacağını bunun için ilk etapta 1milyon TL. Finansman aktardıklarını açıkladı. Dörtdivan – Yeniçağa yolunun da projesinin onaylandığını ve bu yolunda yapımına başlanacağını söyleyen Ercoşkun, Dörtdivan ve Gerede Belediyeleri’nin ortak kullanacağı evsel atık arıtma ünitesi projesi için bazı sorunlar olduğunu bu sorunların giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Ali Ercoşkun toplantının ardından Dörtdivan’dan ayrıldı.

Haber tarihi: 27 / 05 / 2014

Önceki: DÖRTDİVAN'DA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR