KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Yeni Arçlar için Kurban Kesil...

 

Dörtdivan Belediyesi, son 3 yılda aldığı 8 adet ulaşım ve hizmet aracı ile araç filosunu daha da güçlendirdi. Yeni araçlar için geçtiğimiz gün kurban kesildi. Açık otoparkta geçekleşen törene, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Merkez Cami imamı Murat Akalın, belediye birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

 

Dörtdivan Belediyesi, 2014-2017 yılları arasında envanterine kattığı 8 araç ile araç filosunu daha da güçlendirdi. İtfaiye öncü aracı, süpürge aracı, minibüs, 2 kamyon, pikap kamyonet ve zabıta aracı gibi çeşitli iş makine ve binek araçlardan oluşan 8 adet araç için geçtiğimiz gün dualar eşliğinde kurban kesildi.

 

Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu burada yaptığı açıklamada, "Araç filomuza kattığımız 8 araç Dörtdivan'ımıza hayırlı olsun. Yeni araçlarımızı Allah kazasız belasız hayırlı işlerde kullanmak nasip etsin. Araçlarımızı kullanacak arkadaşlarımıza üzerlerinde 80 milyonun hakkı olduğunu akıllarından çıkarmamaları ve araçları daha dikkatli kullanmaları uyarısında bulunuyorum. İnşallah ilçemize hizmet etmek için daha çok çalışacak ve ilçemiz için hizmet kapasitemizi daha da genişleteceğimiz. Aldığımız bu araçlarda emeği geçen başta Başbakanımız olmak üzere, Bakanlarımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Haber tarihi: 19 / 05 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: DÖRTDİVAN BELEDİYESİ 2017 FUTBOL TURNUVASINDA GURUP MAÇLARI TAMAMLANDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812751
Aktif: 11
Bugün: 548
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal