Küpçü Dörtdivan da Muhtarlarla İstişare Toplantısına Katıldı

Bolu Milletveklimiz Fehmi Küpçü Dörtdivan da köy ve mahalle muhtarlarıyla Belediye Toplantı Salonunda bir araya geldi.

TBMM Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü, dün vefat eden Kuruca Köy Muhtarı Dursun Doğanay'ın cenaze namazına katılmak için geldiği Dörtdivan'da, köy ve mahalle muhtarlarıyla gündeme ve Dörtdivan'a ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

İlk olarak vefat eden Kuruca Köy Muhtarı Dursun Doğanay'ın cenaze namazı için Dörtdivan’a gelen Fehmi Küpçü, namazın ardından Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ile birlikte Dörtdivan Belediyesi'ne geldi. Dörtdivan Belediyesi toplantı salonunda, önceden planlanan Bolu'nun Büyükşehir olabilmesi için gerekli nüfusun tamamlanabilmesine yönelik girişimlerin konuşulacağı toplantı için biraraya gelen Mahalle ve Köy Muhtarları ile sohbet etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren sohbette konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü gündeme ve Dörtdivan'a ilişkin konularda konuştu Muhtarlardan gelen soruları cevapladı.

BÜROKRATLARIN ÜMÜĞÜNE SARILIN

Bir köy muhtarının köye yerleşmek isteyenler için ev yapacak arazi bulmakta zorlandıklarını arazilerin mera vasfının kaldırılması konusunda kendilerine çok zorluklar çıkarıldığı konusunda şikâyetine cevap veren Fehmi Küpçü bu konuda bürokratlardan yakındı. Fehmi Küpçü, 15 Temmuz'un kahramanı bu halktır yani sizlersiniz. Bizler sizin vekiliniziz. Bir iş geciktiğinde ya da yapılmadığında nasıl bizi arıyorsanız, o işi geciktiren, yapmayan bürokratın da ümüğüne yapışacaksınız. Vatandaş bizi arıyor Kırsal Kalkınma Projelerinin geciktiğini mağdur olduklarını söylüyor. Tarım İl Müdürlüğü'nden Bakanlığa bir yazı gönderiyorlar arkasını takip etmiyorlar. Biz yaşanan sorunları yetkililerden değil vatandaşlardan öğreniyoruz. Kimse kusura bakmasın eğer biz sizi oraya atamışsak siz de cin gibi olacaksınız, inisiyatif ve risk alacaksınız diye konuştu.

ADI KONULDU KOMANDO TUGAYI DÖRTDİVAN'A GELİYOR

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Dörtdivanlıların merakla cevabını beklediği Komando Tugayı Dörtdivan'a gelecek mi sorusuna da son noktayı koydu. Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun ve Alaaddin Yılmaz ile beraber Ali Fidanı ziyaret ettiklerini ve bu ziyarette Komando Tugayının Dörtdivan'a gelmesi meselesinin adının konulmasını söylediklerini belirtti. Fehmi Küpçü, yarın birgün Komando Tugayına başka yerlerden de talip çıkabilir diyerek bu meselenin adı konulsun dediklerini böylece Komando Tugayının taşınacağı yerin Dörtdivan olacağı konusunun netleştiğini söyledi.

Haber tarihi: 21 / 12 / 2016

Sonraki: Zümra ÇETİNKAYA vefat etti. (21.12.2016)