DÖRTDİVAN KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ

İlçe Kaymakamımız Akın Karagöz'ün son yayınlanan İçişler Bakanlığı Kararnamesi ile Sivas'ın Akıncılar İlçesi'ne atanması üzerine, Dörtdivan Metro Tesisleri'ndeki Cafer Usta'da bir veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Başta Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İl Genel Meclis Üyemiz Dursun Fidan, Belediye Meclis üyelerimiz İbrahim Danışman, Kadir Altundağ ve Muhterem Doğan olmak üzere Köy ve Mahalle Muhtarları, Dörtdivan'da görevli resmi daire amirleri, memurlar ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir grup katıldı.

Yemeğin sunum konuşmasını öğretmen Mustafa Öztürk yaptı ve Dörtdivan Kaymakamına hitaben bir şiir okudu. Mustafa Öztürk'ün ardından yine öğretmen Mehmet Ali Ayer, Kaymakam Akın Karagöz'e hitaben bir şiir okudu.

Şiirlerin ardından söz alan Kaymakam Akın Karagöz'ün oldukça duygulandığı görüldü. Konuşmasına katılımcılara hoş geldiniz diyerek başlayan Akın Karagöz, yirmi aylık görev süresi boyunca Dörtdivan'ı ve Dörtdivanlıları çok sevdiğini, hizmet noktasında elinden gelen her şeyi yaptığını vurgulayarak Dörtdivanlılardan helallik istedi.

Kaymakam Akın Karagöz'ün veda yemeğinde söz alan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu da, 15 yıllık siyasi hayatı boyunca 13 Kaymakamla çalışma fırsatı bulduğunu ancak Akın Karagöz'ün müstesna bir yeri olduğunu söyledi. Başkan Uzunoğlu konuşmasında Kardeşim diye hitap ettiği Akın Karagöz'ün çalışkanlığı ile Dörtdivan'a önemli hizmetler verdiğini belirterek gönül isterdiki Akın Bey daha fazla burada kalsın ancak en nihayetinde ayrılık kaçınılmaz diye konuştu. Çok güzel anılar biriktirdiklerini söyleyen Başkanımız, Kaymakam Akın Karagöz’e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Veda yemeğinde söz alan Dörtdivan Müftüsü Mustafa Topsakal'da Kaymakam Akın Karagöz'ün birlikte çalıştıkları süre içersinde kendilerine çok destek olduğunu belirterek Diyanet Teşkilatı adına kendisine teşekkür etti.

Dörtdivan Müftüsü Mustafa Topsakal'ın ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal'da  "Kaymakam Akın Karagöz'e çalışmaları boyunca verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Veda yemeğinde son sözü alan Muhtarlar Derneği Başkanı Selvet Doğangün konuşmasında Akın Karagöz'ün muhtarların hep yanında olduğunu ve destek verdiğini belirterek teşekkürlerini iletti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Akın Karagöz'e, günün anısına Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Muhtarlar Derneği Başkanı Selvet Doğangün tarafından hediye takdim edildi.

Veda yemeği ve konuşmaların ardından törenin sona ermesi ile Kaymakam Akın Karagöz, yemeğe katılan Dörtdivanlılara sarılarak tek tek vedalaştı.

Haber tarihi: 15 / 12 / 2016

Sonraki: Kapalı Spor Salonu Tadilatı ve Mahallelere Çocuklar için spor Parkı Yapılıyor