KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

GİRİŞİMCİ KADINLAR SERTİFİKALARINI ALDI

 

Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Programı Proje Pazarı ve Sertifika Töreni’ Bolu Gazelle Otel’de yapıldı. Dörtdivan’dan 14 Genç girişimci Kadın çiftçi katılırken Doğancılar köyünden Meryem Benderlioğlu’nun hazırladığı Mayha Kazı projesi 3’üncü oldu.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bolu İl Müdürlüğü, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Programı Proje Pazarı ve Sertifika Töreni’ Bolu Gazelle otel’de yapıldı. Proje kapsamında Dörtdivan İlçemizden 12, İl genelinde 50 kadın çiftçinin projeleri görücüye çıktı. Yapılan değerlendirmede, Selvi Duman 1’inci, Gülsen Aslan 2’inci ve Dörtdivan Doğancılar köyümüzden Meryem Benderlioğlu 3’üncü oldu.

Bolu Gazelle otel’de düzenlenen ödül törenine, Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İlçe başkanımız Şahin Serin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş ve yardımcısı Fahri Tetik, Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ve proje sahipleri katıldı. 

 

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığınca 'Tarım’da Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Programı" ile 2016 yılında belirlenen 10 ilde (Adıyaman, Bolu, Sakarya, Artvin, Yalova, Adana, Kırşehir, Iğdır, Sinop, Tekirdağ) her bir il için 50 kadın çiftçiye İŞKUR/KOSGEB işbirliği ile istihdama yönelik sertifikalı 70 saat süreli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verildi. Bu çalışma kapsamında eğitim alan kadınlar tarafından hazırlanan ve dereceye giren projelerin hayata geçirilmesi sağlanacak.
 
Dörtdivan İlçemizde de tarımla uğraşan 14 kadın çiftçi "Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Programına" katılım sağlayıp; İŞKUR ve KOSGEB aracılığıyla 70 saatlik girişimcilik eğitimi almış ve bu doğrultuda gerçekleştirilen eğitimi başarıyla tamamladı. Eğitimi tamamlayan 12 Genç kadınımızın her biri bir tarımsal proje hazırlayıp yarışmaya tabii oldu. Hazırlanan projeler İl bazında oluşturulan jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek birinci olan proje Türkiye finali değerlendirmesi için bakanlığa gönderilecek.

 

Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve ilçe Başkanımız Şahin Serin dereceye giren Tarımda Genç Girişimci Kadınlara ödüllerini ve sertifikalarını verdiler.

 

Pogram sonunda Başkanımız Hasan Uzunoğlu,İlçe Başkanımız Şahin serin ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl müdür Yardımcımız Fahri Tetik ile birlikte Dörtdivanlı Genç Girişimci Kadınların hazırladığı projeleri gezerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

 

Haber tarihi: 27 / 05 / 2016
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Ayşe ÇEVİKASLAN vefat etti.27.05.2016




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 813404
Aktif: 12
Bugün: 479
Dün: 1021
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal