KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

HAKKINI HELAL ET ŞEHİDİM

DÖRTDİVAN ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Iğdır'da şehit düşen polis memuru 30 yaşındaki Yaşar Doğançay Dörtdivan’da yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Eşinin tabutuna sarılıp fotoğrafını öpüp, koklayan Gülistan Doğançay, çocuklarına sarılarak "İki oğlum var, onları da vatana hazırlıyorum" dedi.

 

Dörtdivan Tekbir ve Terörü Lanet Sloganlarıyla inledi

PKK'lı teröristlerin yola döşediği bombayı patlatması sonucu şehit olan Polis Memuru Yaşar Doğançay için Dörtdivan İlçe Meydanı'nda tören düzenlendi. Şehidin cenazesi Tekbir sesleri ile 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' “Kahrolsun Pkk” sloganlarıyla meydana getirilirken, birçok kişi gözyaşlarını tutamadı. Hain saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Yaşar Doğançay'ın eşi Gülistan, annesi Emine, şehidin kendisiyle aynı ismi taşıyan babası Yaşar Doğançay ile kardeşleri Türk Bayrağı'na sarılı şehidin cenazesine sarılarak ağladı. Şehidin cenazesinin başında nöbet tutan polis memurları ve çevresindekiler de gözyaşlarını tutamadı.

Şehidin eşi feryat ederek, “2 Çocuğumu da Vatana Hazırlıyorum” dedi

Eşinin fotoğrafını öpüp, okşarken 'Canım canım' diyerek ağlayan Gülistan Doğançay, 3 yaşındaki oğlu Ömer Hilmi ve 5 aylık olan oğlu Ahmet Faruk'u kucağına alarak, "İki oğlum var, onları da Vatana hazırlıyorum" diye seslenirken herkesi ağlattı. Gülistan Doğançay ile annesi Emine Doğançay polis şapkaları takarken, kadın polis ve zabıta memurlarınca teskin edilmeye çalışıldı.

Şehidin cenazesine yaklaşık 15 Bin Kişi katıldı

Öğle namazının ardından ilçe meydanında kılınan cenaze namazına; Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile Şube Müdürleri, Askeri erkân, Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Bolu İl Müftüsü İzani Turan, Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mudurnu/Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, Dörtdivan İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Fidan, Ömer Sezgin, Dörtdivan İlçe Jandarma Bölük Komutanı, Dörtdivan Emniyet Amiri, Dörtdivan Müftüsü, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin, Dörtdivan CHP İlçe Başkanı İlyas Özalp, Dörtdivan MHP İlçe Başkanı Sedat Özdemir, Dörtdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Selvet Doğangün ile Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, İstanbul’dan Dernek Yöneticileri ile Yönetim Kurulu üyeleri ve Bolulular, Ankara’dan Divankav Başkanı Ethem Ertuğ ile Yönetim Kurulu üyeleri, Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Ramazan Yaman ile Yönetim Kurulu üyeleri, Dörtdivan Derneği Başkanı Ahmet Doğanay ile Yönetim Kurulu üyeleri ve Bolulular ile yoğun bir halkın katılımıyla yaklaşık 15 bin kişi katıldı.
 

Cenaze Namazını Bolu İl Müftü yardımcısı Kıldırdı

Şehit Polis Memuru Yaşar Doğançay’ın cenaze namazını Bolu İl Müftü yardıncısı Abdullah Eroğlu kıldırdı. Müftü Turan birlik ve berberlik mesajları vererek terörü lanetledi. Duaların akabinde şehidin naaşı Cemaller köyüne hareket etti.

Şehidin naaşı, Cenaze namazından sonra Cemaller Köyüne götürüldü

Dörtdivan da kılınan cenaze namazından sonra Cemaller Köyünde Baba ocağına getirilen Şehit Yaşar Doğançay için helallik alındı. Anne Emine Doğançay yavrusunu görmek için feryat etti. Orada bulunanlar gözyaşlarına hâkim olamadı.

Şehide son görev Cemaller Köyü mezarlığında yapıldı

Hain saldırı sonucu şehit olan Yaşar Doğançay için Cemaller Köyünde tekrar Cenaze Namazı kılınarak, son yolculuğuna uğurlandı. Devlet erkânının yanı sıra şehidimizi mezarlıkta da yaklaşık on bin kişi tekbirlerle kabristana defnetti. Defin sonrası Vali Baruş, Şehidimizin Tabutuna sarılı Türk Bayrağını ve Polis arkadaşlarının taşıdığı Resmini acılı eşi Gülistan Doğançay’a teslim etti. Annesinin kucağında bulunan 3 yaşındaki oğlu Ömer Hilmi Babasının resmini öptü. Orada bulananlar duygulu anlar yaşadı. Şehidimize yapılan son görevden sonra acılı aileye başsağlığı dileğinde bulunuldu.

 

Haber tarihi: 10 / 09 / 2015
Haber Yorumları: 1


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: DÖRTDİVAN DA ON BİNLER TERÖRÜ LANETLEDİ




Bu içeriğe yapılan yorumlar (1 Yorum)


1 - Bolu'da ki Dörtdivan'lı 10/09/2015

Selamün aleyküm! Rabbimiz,şehidimize ve onun nezdinde bütün şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin.Şehitler efendisi Hz.Hamza'nın ve tüm Şehitlerimizin hürmetine düşmanlarımıza ve hainlere fırsat,devletimize zeval vermesin. Haberi hazırlayan arkadaşım,hemşehrim... Belediyemizin böyle bir sitesi olduğu için son derece mutluyum... Yanlış anlama,senin özellikle yanlışını arayan birisi değilim.Yalnız geçen bir haberin sonrasında sana mesaj göndermiştim.(Mayha yerine Mahya yazmıştın,hatırlarsın) Bu haberde de cenaze namazını İl Müftüsü İzani bey'in kıldırdığını yazmışsın ama kendisi şu an yurtdışında. Cenaze namazını kıldıran İl Müftü Vekili Abdullah EROĞLU'ydu. Saygılar...




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812989
Aktif: 10
Bugün: 912
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal