Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

MAYHAYA İLGİ YOĞUNDU

MAYHAYA İLGİ YOĞUNDU 

Birincisini Düzenlediğimiz Geleneksel Dörtdivan Panayırı değişik il ve ilçelerden gelen misafirleriyle yoğun bir katılımla gerçekleşti. İkincisi ise 11 Eylülde yapılacak.

 

 

 

DÖRTDİVAN MAHYASI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Birincisi düzenlenen Dörtdivan Panayırları (Mayha) uzaktan ve yakından gelen misafirlerle yaşanan yoğunluktan esnafın yüzünü güldürdü.

Yöresel ürünlerin, kızarmış kaz, helva ve köfter satan esnaflar ise panayırın yoğun başladığını ancak satışların son panayır da daha çok olacağını ifade ettiler. Panayırda kurulan çeşitli mutfak eşyaları, giyim, kışlık patates, soğan, sarımsak gibi her çeşit ürünün bulunduğu tezgâhların haricinde, Yeni Hükümet Konağı arkasında kurulan lunaparka da çocukların yoğun ilgisi vardı.

Dörtdivan Panayırlarının ikincisi ise 11 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak. Terör saldırıları nedeni ile 2 günlük Köroğlu Festivali etkinlikleri iptal edilmişti.  Dörtdivan Belediyesince  11 Eylül’de Sünnet programı, çocuklara yönelik animasyonlar, tiyatro ile Şehit ve Gazilerimiz için mevlid-i şerif okutma kararı alındı.

Katılımın yoğun olduğunu söyleyen Başkan Uzunoğlu’’ bugün birincisini düzenlediğimiz Dörtdivan Panayırları uzaktan ve yakından gelen misafirlerle esnafımızın da yüzünü güldürdü. İnşallah ikincisini de 11 Eylül de yapacağız. Panayırın dışında çocuklara yönelik animasyonlar, tiyatro gösterileri ve geniş katılımlı Sünnet programı ile Şehit ve Gazilerimiz için de pilavlı mevlid-i şerif okutacağız. Bizim amacımız Dörtdivanlı vatandaşlarımız arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve aralarındaki özlemi gidermektir. Yöremiz insanının el emeği göz nuru ürünlerinin yanı sıra; peynir, keş, tereyağı, Şakşak Helva, Köfter ve panayırın vazgeçilmez fırında kızarmış kaz eti satışlarını da yapmasıdır. Vatandaşlarımıza, esnaflarımıza, ikinci panayırda kazasız, bol kazançlı, bir alış-veriş temennisinde bulunarak bütün hemşerilerimizi meşur kızarmış kazlarımızdan yemeye davet ediyorum ‘’dedi

Haber tarihi: 28 / 08 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: KÜPÇÜ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799464
Aktif: 13
Bugün: 373
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal