Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

EPDK’DAN DÖRTDİVAN’A DOĞAL GAZ MÜJDESİ

EPDK'DAN DÖRTDİVAN’A DOĞAL GAZ MÜJDESİ 

 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 09Temmuz 2015 tarih ve 5678-14 sayılı kurul kararı ile Aksa Bilecik Bolu Gaz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından, Dörtdivan ilçemizin de doğalgaz dağıtım bölgesine dahil edilmesine izin verildiği bildirildi. 

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, “ Dörtdivan Belediye Meclisi’nin, Mayıs ayı olağan toplantısında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından ilçemize doğal gaz getirilmesi için 4646 Sayılı Doğal Gaz Piyasa Kanunu'na göre EPDK tarafından dağıtım lisansı verilen Aksa Bilecik Bolu Gaz Dağıtım Anonim Şirketi ‘ne gerekli iznin verilmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. Aksa Doğal A.Ş tarafından EPDK'ya Belediyemizin 08 Mayıs 2015 tarih ve 29 Kararıyla yapılan başvuru olumlu karşılanmış olup, Aksa Doğal gaz A.Ş tarafından Dörtdivan ilçemizin de doğalgaz dağıtım bölgesine dahil edilmesine izin çıkmıştır. Emeği geçen başta Sayın Bakanımız Taner Yıldız’a AK Parti İl Başkanımız Yüksel Coşkunyüre’ğe Bolu Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü’ye  katkısı olan herkese belediyemiz ve ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum.”

Haber tarihi: 28 / 07 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: DÖRTDİVAN DAĞ MARATONU SONA ERDİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 800011
Aktif: 13
Bugün: 443
Dün: 818
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal