KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

DÖRTDİVANLILAR 21. İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

DİVANKAV'IN 21. İFTAR YEMEĞİ

Dörtdivanlılar Divankav'ın düzenlemiş olduğu 21. İftar yemeğinde bir araya geldiler. Dörtdivan Köroğlu Kalkınma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl düzenlenen İftar yemeği programının bu yıl 21.ncisi gerçekleştirildi.

DÖRTDİVANLILAR 21. İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Dörtdivan Köroğlu Kalkınma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ankara Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Müzesinde gerçekleştirilen yemeğe Dörtdivanlılar yoğun bir ilgi gösterdi. Yemekte Selamlama Konuşması yapan Divankav Başkanı Ethem Ertuğ, ve Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu birlik ve beraberlikten bahsederek, içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayında küskünlerin barışması, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve yardımlaşmanın gerektiğini vurguladılar.

 

Divankav Başkanı Ethem Ertuğ katılımlarından dolayı katılımcılara, desteklerinden dolayı Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkürlerini iletti. Başkanımız Uzunoğlu ise Dörtdivan Belediyesine göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı icraatları ve faaliyetlerinden bahsetti.

 

İftar yemeğine Dörtdivan dan; Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, İlçe Başkanımız Şahin Serin ve Belediye Başkan Yardımcımız Erdoğan Çetindağ katıldı. 
Ankara’dan ise yoğun bir Dörtdivanlıların katılımlarının yanı sıra; Divankav Başkanı Ethem Ertuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Altındağ Belediye Başkanımız Veysel Tiryaki ve Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan katıldı.

Haber tarihi: 29 / 06 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: DÖRTDİVAN’A MÜJDE! SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812867
Aktif: 9
Bugün: 728
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal