DÖRTDİVAN?A VİDANJÖR!

DÖRTDİVAN’A VİDANJÖR!

Dörtdivan Belediyesi’ne 189 bin lira değerinde 2015 model Ford Cargo marka vidanjör aracı hibe edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen vidanjör teslim alınarak Dörtdivan’a getirildi. Dörtdivanlıların hizmetinde olacak.

DÖRTDİVAN’A VİDANJÖR HİBE EDİLDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Dörtdivan Belediyesi’ne 189 bin lira değerinde 2015 model Ford Cargo marka vidanjör aracı hibe edildi. Hibe edilen vidanjör Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan teslim alınarak, Dörtdivan’a getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Dörtdivan Belediyesi’ne hibe edilen 2015 model vidanjör aracı Belediye hizmetleri içerisinde önemli bir açığı kapatacak. Başkan Yardımcımız Erdoğan Çetindağ tarafından teslim alınan araç, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait garajda yerini aldı. Kanal temizle, Kanal açma, su baskınları, su çekimleri vb. işlerde kullanılacak.

Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Belediyenin önemli ihtiyacı olan vidanjör aracının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyeye kazandırıldığını söyleyerek; “"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na araç konusunda müracaat etmiştik. Seçim çalışmalarında Dörtdivan’a gelen Bakanımız Sayın Taner Yıldız’a da durumu bildirmiştik. Sağ olsun takipçisi olarak Vidanjörü Belediyemize kazandırdı. Hibe edilen vidanjör aracı 189 bin lira değerinde 2015 model Ford Cargo markadır. Aracın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen Bakanımız Sayın Taner Yıldız’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce’ye ve ekibine, İl Başkanımız Yüksel Coşkunyürek’e, Bolu Milletvekilimiz Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü’ye ve emeği geçen herkese şahsım ve Dörtdivanlılar adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber tarihi: 28 / 05 / 2015

Sonraki: ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU SERGİSİ