KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

BAYRAMLAR VE HACETLER MAHALLELERİNDE SEL FELAKETİ YAŞANDI

 Dörtdivan da havaların ısınmasıyla ve     şiddetl  lodos rüzgarlarının da etkisiyle karların erimesi    sonucunda  sel felakati yaşandı. Dörtdivan da iki mahallede sel  felaketinden etkilendi.

 

 

 

BAYRAMLAR VE HACETLER MAHALLELERİNDE SEL FELAKETİ YAŞANDI

Dörtdivan da havaların ısınması ve  şiddetli Lodos rüzgarının da etkisiyle karların erimesi sonucu sel felaketine sebep oldu.

Dörtdivan Bayramlar Bucakkınık Caddesi ve çevre tarlalar ile Hacetler yolu üzeri, Hacetler Mahallesinin bir kısmı ve çevre tarlalar sular altında kaldı. Sel felaketinden mağdur olan bölgelere müdahale yapılarak, çalışmalar başlatıldı.

 

Gelen ihbarlar sonucunda Belediyesimiz ekipleri sel mağduru bölgelere giderek, pazar günü madur olan vatandaşların yardımına koştu.

Belediyemiz ekipleri yollarda ve arazide oluşan su birikintilerini kepçe vasıtasıyla açarak evlere taşmasını önleyerek, mağduriyetlerini gidermeye çalıştı. Kanallar açılarak suların akması sağlandı. Bölgede can kaybı yaşanmazken araziler sular altında kaldı.

Sel felakenin yaşandığı bölgelerde incelemeler yapan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu “Havaların ısınması ve lodos rüzgarlarının da etkisiyle eriyen karlar sel felaketine sebep oldu. Bayramlar ve Hacetler Mahallerinde sel etkili oldu. Belediyemiz ekipleri anında müdahale ederek, kepçelerle suyun önünü açarak, evlere girmesi önlendi. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Tarlalarda maddi hasar meydana gelmiş durumda. Sular çekildikten sonra hasar tespit çalışmaları yapılacak. Tabiatın kanunu önüne geçilmiyor. Biz anında gereken müdalalelerde bulunduk. Hemşehrilerimize geçmiş olsun. Mevlam daha büyük felaketler yaşatmasın” dedi. 

Haber tarihi: 01 / 02 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: İL TARIM MÜDÜRÜ İSMAİL TAŞ DÖRTDİVAN DA!




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)













Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 811894
Aktif: 6
Bugün: 151
Dün: 722
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal