İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   İmar Plan Notlarında Düzenleme Yapılmasına İlişkin İmar Değişikliğinin Açıklam...           • İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN   İŞYERİ KİRALAMA İHALESİNE AİT İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ....           • KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

BAŞKANLAR DÖRTDİVAN?DA BİR ARAYA GELDİLER

Bolu ve ilçelerinde görev yapan AK Parti´li Belediye Başkanları Aylık Değerlendirme Toplantısını bu ay Dörtdivan Belediyesi´nin ev sahipliğinde yapıldı.

 

Toplantıya, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü,Ak Parti İl Başkan Vekili İsmail Erkoç ,Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer,Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Serin, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, İl Genel meclis üyeleri Ömer Sezgin ve Dursun Fidan katıldı. 

 

Bolu ve ilçelerinde görev yapan Belediye Başkanları, 16.01.2015 Cuma günü Saat:11.00´da Dörtdivan Belediyesi´nde buluştular. Belediyede bir müddet sohbet eden Başkanlar Kadılar Mahalle Camisinde kılınan Cuma Namazının ardından Saat:13.30 da Belediye Kültür Merkezinde öğle yemeği için tekrar bir araya geldiler. Yemekten sonra Çarşı esnafıyla gezerek sohbet eden başkanlar, saat:14.30´da Dörtdivan Belediyesinde toplantıya başladılar. Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu seçimden bugüne dek yapılan çalışmaları slâyt eşliğinde anlattı. Ayrıca, 2015 yılında Belediyelerin yapmayı planladıkları Altyapı ve Üst Yapı projeleri, bu konularda belediyeler arası yardımlaşmalar, Yerel imkânların ortak kullanımı ve Yerel Yönetimler mevzuatındaki gelişmeler ile ilgili konular görüşüldü. Slâytta yer alan çalışmaları ve Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu’nu sunumunu dikkatle takip eden Belediye Başkanları Hasan Uzunoğlu’nun 9 ay gibi kısa sürede gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ettiler.

 

Saat 14.30´da başlayan toplantı 16.30 sularında sona erdi. Belediye Başkanları Belediye Makamında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

Haber tarihi: 16 / 01 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: BOLU VALİ YARDIMCISI ÖMER ERU VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İBRAHİM ÇAVUŞOĞLU BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)



foto?raf aç?klamas?















Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 824068
Aktif: 5
Bugün: 166
Dün: 528
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal