KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

KADINLAR GÖYNÜK?Ü GEZDİ

  DÖRTDİVANLI KADINLAR GÖYNÜK DE!

Dörtdivanlı Kadınlar, Dörtdivan Belediyesinin organizasyonuyla Göynük ilçemizi gezdiler. Tarihi mekânları gezerken, Göynük hakkında da bilgi edindiler.

 

DÖRTDİVANLI KADINLAR GÖYNÜK’Ü GEZDİ

Dörtdivan Belediyesinin düzenlediği kültür gezileri kapsamında 15 kişilik Dörtdivanlı Kadınlar Göynük’ü gezdi.

 

Dörtdivan dan Göynük gezisine katılan Dörtdivanlı kadınları, Göynüklü Merve AK karşıladı. Göynüklü Merve Ak rehberliğinde gurup önce; Tabak Dede türbesini ziyaret etti. Sonrasında İlçenin kültür evi olan tarihi Gürcüler Konağını gezdiler. Kadınlar burada “el emeği göz nuru” eserlerin sergilendiği ürünlere hayran kaldılar.

Dörtdivanlı Kadınlar Konak ziyareti sonrasında, Büyük Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet’in Hocası Akşemseddin Hz.’in türbesini ziyaret ettiler. Daha sonrasında Göynük’ün simgesi haline gelen Zafer Kulesini de gezerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Gezi hakkında açıklama yapan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu,“Kültür gezileri kapsamında Dörtdivanlı hemşehrilerimizi gezilere götürüyoruz. Bu geziler Kadın, Erkek, Çocuk ayırımı yapmadan gruplar halinde belirliyoruz. Bir grupta bayanlar, bir grupta erkekler, bir başka grupta ise gençlerimizi, çocuklarımızı götürüyoruz. Bu haftaki gezimizde kadınlarımızın Göynük ilçemizi gezmelerini, tanımalarını sağladık” diyen Başkan Hasan Uzunoğlu; “Kültür gezileriyle zihinlerin aydınlanmasına katkı sağlayacağız. Bu geziler sıradan turistik geziler değildir. Bu geziler Tarihimizin Kültürümüzün çok daha iyi anlaşılması için düzenlediğimiz faaliyetlerdir. Gezilerimiz hem ilçelerimize hem de değişik illere olacaktır” diye konuştu.


Dörtdivanlı Kadınlar adına Nimet Sezgin; “Dörtdivanlı kadınların daha önce evden dışarı çıkamadığını bu gezilerin kendilerine özgüven kazandırdığını vurgulayarak, şahsım ve kadınlar adına Başkanımız Hasan Uzunoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

 Geziden memnun olan Dörtdivanlı Kadınlar Başkan Hasan Uzunoğlu’na teşekkür ederek, bu tür gezilerin diğer illeri de kapsayacak şekilde devam ettirilmesini istediler.

 

 

 

 

 

 

Haber tarihi: 03 / 04 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: VALİ BARUŞ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 816517
Aktif: 15
Bugün: 480
Dün: 1020
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal