KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

İLÇEMİZDE FAALİYET GÖSTEREN KOMYILDIZ TEKSTİL’ E ELEMAN ARANIYOR

İLÇEMİZDE FAALİYET GÖSTEREN KOMYILDIZ TEKSTİL’ E ELEMAN ARANIYOR

Komyıldız Tekstil yetkililerinden Halil DURGUT’ la fabrika ve fabrikaya dair bir görüşme yaptık. 

Yaptığımız görüşme neticesinde, Dörtdivan’ da faaliyet gösteren Komyıldız Tekstil, yürüttüğü faaliyetler, üretimi gerçekleştirilen ürünler ve fabrikanın genel işleyişi hakkında bilgiler aldık.

Komyıldız Tekstil Fabrikası ilk olarak İstanbul-Esenler’ de faaliyetlerine başlamıştır. 1960 yılından beri faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Komyıldız Tekstil Fabrikası faaliyetlerini Dörtdivan’da 2016 yılından beri devam ettirmektedir. Firma, 1500 metre kapalı bir alanda üretim yapmaktadır. Komyıldız Tekstil Fabrikası, bünyesinde 75 işçi ile üretim faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Komyıldız Tekstil Fabrikası geniş bir ürün yelpazesiyle ürünlerini üretmektedir. Fabrikada; bayan dış giyim, sabahlık, eşofman takımı, pijama takımı ve tunik gibi bayan giyim ürünleri üretilmektedir. Komyıldız Tekstil Firması’ nda üretilen ürünler çoğunlukla Arap ülkelerine, Rusya’ya, Ukrayna’ ya, Macaristan’ a ve Katar’ a ihraç edilmektedir. Nadiren de olsa ihraç fazlası ürünler iç pazarda da satılıyor. Şu anda, Komyıldız Tekstil Fabrikası’ nda çalıştırılmak üzere bay- bayan elemana ihtiyaç duyulmaktadır.

(Çalışmak isteyenler Komyıldız Tekstil’ e başvuruda bulunabilirler.)

Komyıldız Tekstil Fabrikası, çalışanlara asgari ücret, ulaşım (servis) ve yemek imkânı sağlıyor. Fabrikada çalışma saatleri 08.00-17.30 arasındadır. Hafta sonu tatili mevcuttur. Normal çalışma saatlerinin haricinde nadiren de olsa fazla mesaiye kalma durumu olabiliyor. Fabrikada 45 adet tekstil makinesi ve 5 adet ütü mevcuttur. Komyıldız Tekstil firması olarak, İşkur ile birlikte İşbaşı Eğitim Programı uygulanıyor. Proje kapsamında personel yetiştiriliyor.

 

 

 

 

 

Haber tarihi: 13 / 12 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: İbrahim YAMAN vefat etti.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 815756
Aktif: 8
Bugün: 194
Dün: 913
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal