Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

DÖRTDİVAN'DA 2. FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Dörtdivan Belediyesi olarak birincisini düzenlediğimiz futbol turnuvasında vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine ikinci bir futbol turnuvası düzenleme kararı aldı. 2. Futbol Şöleni adı altında düzenleyeceğimiz turnuvaya katılım şartları ve kurallar şu şekilde belirtilmiştir.

 

DÖRTDİVAN BELEDİYESİ 

2. FUTBOL ŞÖLENİ
2017 FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI ve KURALLARI
 

MADDE 1 – GENEL HÜKÜMLER
1. Dörtdivan Belediyesi 2. Futbol Şöleni 2017 Dörtdivan Belediyesi tarafından düzenlenir. Dörtdivan Belediyesi tarafından belirlenen tertip komitesi bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.
2. Müsabakalara katılan tüm kişiler bu statüde yazılı tüm maddeleri kabul etmiş sayılırlar.
3. Müsabakalar Dörtdivan Belediyesi tarafından belirlenen saatlerde ve günlerde oynanacaktır.
 

MADDE 2 – KATILIM ŞARTLARI 

1. Müsabakalara 16 yaş üstü tüm kişiler katılabilir. (16-18 yaş aralığındaki sporcular veli izni ile turnuvada yer alabilir. Tamamı bu yaş aralığında olan sporcuların oluşturduğu takımlar turnuvaya dahil edilmeyecektir) Takımlar 11 as 10 yedek kişiden oluşabilir.
2.Takımlar özel bir takım ismi ile müracaat edeceklerdir. Takımlara siyasi mesaj içeren, küfürlü, pornografik, hukuka ve ahlaka aykırı, kişi veya kurumları rencide edici, vb. isimler konamaz. Tertip komitesi uygun bulmadığı takım isimleri değiştirilir, aksi halde o takım turnuvada yer alamaz.
3. Takımlarda lisanslı ya da lisanssız tüm sporcular yer alabilir.
4. Katılım belgesinin tesliminden sonra takım listelerinde değişiklik yapılamaz.
 

MADDE 3 – KAYIT USULÜ
1. Dörtdivan Belediyesi Futbol Turnuvasına katılım yapmak isteyen kişiler takım içerisinden bir kişiyi takım kaptanı olarak belirlerler. 
2. Takım kaptanları oluşturmuş oldukları listeyi Dörtdivan Belediyesine getirmeleri zorunludur…
3. Müsabakalara katılacak tüm kişiler Özel veya Devlet Hastanelerinden, Aile Hekimliklerinden, Hükümet Tabipliğinden veya Kamu Kuruluşlarının resmi doktorlarından sağlık raporu almak zorundadır. Ya da mevcut sağlık raporu kendi imzalaması sorumluluğu üzerine aldığını ifade etmektedir.
4. Müsabakaların kura çekimi komitenin belirleyeceği tarih, yer ve saatte yapılacaktır. 
5. Turnuvaya katılacak kişiler sadece bir takımın listesinde yer alabilir. Kişiler lig süresince turnuvaya katılırken bulundukları takımdan başka bir takımın listesinde yazılamaz. Aksi harekette bulunan kişilerin sonradan yer aldıkları takım ihraç edilir ve ihraç tarihinden sonraki müsabakalarda 3-0 Hükmen mağlup sayılır. Ayrıca sporcu da turnuvadan ihraç edilir. Bu sporcu sonraki turnuvalarda da yer alamaz.

MADDE 4 –MÜSABAKA SİSTEMİ
1. Turnuvaya katılım sayısına göre Tertip Komitesi maçların sisteminde değişiklik yapabilecektir. Yapılan değişiklikler Dörtdivan Belediyesi Web, Facebook sayfası üzerinden takımlara tebliğ edilecektir.
2. Gerekli görülmesi halinde grup müsabakaları yapılabilir. Bu durumda tek maçlı sistem uygulanacaktır. Grup müsabakalarında 2 takım arasında puan eşitliği olduğu takdirde önce bu takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalara bakılır. Kendi aralarında oynadıkları müsabakada galip gelen takım üstün sayılır. Müsabaka beraberlikle sonuçlanmışsa üstün takımı tespit etmek için genel gol averajına bakılır. Bu durumda da eşitlik varsa kura çekimi ile gruptaki sıralama belirlenecektir.
3. Grup müsabakalarında puanı eşit olan takım sayısı 3 ise; bu 3 takımın birbirleriyle oynadıkları müsabaka sonuçlarına göre yeniden puan cetveli yapılarak sıralama belirlenir. Sıralamanın belirlenmesinde genel gol averajına bakılır. Bu sıralamadan sonuç alınmaz ise puanları eşit takımlar arasında kura çekimi ile sırala yapılır.

MADDE 5 – MÜSABAKA ORGANİZASYONU VE MÜSABAKA KURALLARI
1. Takımlar müsabaka saatinden en az 15 dakika önce müsabakanın oynanacağı sahada bulunmak zorundadırlar. Her müsabaka öncesinde takım kaptanları müsabaka isim listesini doldurarak imzalamak ve oyuncuların kimliklerini organizasyon görevlisine ibraz etmek zorundadırlar.
2. Müsabakalar 30’ar dakikalık iki devre halinde oynanır. Devre arası 5 dakikadır.
3. Müsabaka başlamadan 15 dk önce ehliyet ya da nüfus cüzdanı vb. ibraz etmeyen takımlar maç saatinden 10 dakika sonra hakemin kararıyla (3-0) hükmen mağlup sayılırlar.
4. Takımlar kaleci değişikliği de dâhil olmak üzere en fazla 7 oyuncu değiştirme hakkına sahiptir. Müsabakada değiştirilen oyuncular tekrar oyuna dâhil olamaz. Buna uymayan takımlar (3-0) hükmen mağlup sayılacaktır.
5. Takımlar başvuru esnasında oluşan kadrolarıyla final grubuna kadar devam etmek zorunda olacaklardır. Turnuvada herhangi bir takımda yer alan oyuncular, başka bir takımda oynayamaz. Bu tespit edildiği takdirde oyuncuyu kadrosuna alan takım o sporcunun oynadığı müsabakayı 3-0 hükmen kaybetmiş sayılacaktır. 
6. Müsabakalarda seri sarı kart uygulaması yoktur. Aynı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören oyuncu 1 maç (Hakem raporu da dikkate alınacaktır) ceza alacaktır. Direk kırmızı kart görülmesi halinde ise hakem raporuna göre ceza verilecektir. Disiplin ihlalleri ile ilgili olarak karar vermeye tertip komitesi yetkilidir. Organizasyon komitesi ihlali gerçekleştiren takıma uyarı, kınama, hükmen mağlubiyet ve turnuvadan ihraç gibi kararlar verebilir. Ayrıca tertip komitesi oyuncularla ilgili olarak eylemin ağırlığına göre bir veya daha fazla müsabakadan men cezası verebilir. Tertip Komitesinin verdiği karar nihaidir.
7. Başarılı olan takımlara verilecek ödülleri belirlemeye Tertip Komitesi yetkilidir.

MADDE 6 – MÜSABAKA BİLGİLERİ

1. Dörtdivan Belediyesi Futbol Turnuvasında; takımlar, futbolcu listeleri ve müsabakalarla ilgili tüm bilgilerin duyurusu Dörtdivan Belediyesi Web, Facebook sayfasında yer alacaktır.
2. Turnuva sonunda ilk 3 takıma çeşitli ödüller verilecektir.

MADDE 7 – EKİPMAN 
1. Takımlar müsabakalara kolye, saat, yüzük gibi oyuncu sağlığını etkileyebilecek aksesuarla çıkamaz. Oyuncular müsabakaları plastik dişli,halı saha ayakkabısı ya da spor ayakkabı ile oynayabilir.

MADDE 8 – UYGULANACAK KURALLAR 
Dörtdivan Belediyesi Futbol Turnuvası bu statüdeki istisnalar haricinde “Tertip Komitesinin düzenlemiş kurallar tarafından yönetilecektir.

MADDE 9
– STATÜDE BULUNMAYAN HÜKÜMLER
1. Bu statüde hükme bağlanmamış hususlar hakkında karar vermeye tertip Komitesi yetkilidir. Tertip Komitesi alacağı kararlarda Türkiye Futbol Federasyonu talimatlarından yararlanır.
2. Maçtan sonra yapılacak yazılı itirazlar ise en geç 24 saat içerisinde tertip komitesine ulaştırılmak zorundadır. Bunun haricindeki itirazlar değerlendirme dışında bırakılacaktır.
3. Ofsayt kuralları uygulanmayacaktır.
4. Aut atışlarını kullanmak zorunludur. Direk yapılan aut atışında hiç kimseye değmeden kaleye giren top gol sayılmaz.
* Maçı yöneten hakemin sakatlanması veya kendisinin devam etmek istememesi gibi hallerde organizasyon komitesi hakemi maçın herhangi bir bölümünde değiştirmeye yetkilidir.
5. Burada yazılı olmayan kurallar haricinde çıkacak her hangi bir anlaşmazlık halinde verilecek yazılı dilekçeye istinaden veya Tertip Komitesi yetkilidir.
6. Her listede bir takım sorumlusu olacaktır. Takım sorumlusu ve takımının turnuva süresince çıkabilecek tüm olaylarından tek yetkili kişidir.
7. Galibiyet 3 puan, beraberlik 1 puan, mağlubiyet 0 puandır.
8. Her türlü hakem değiştirme ve itiraz kararları tertip komitesince verilecektir.
9. Gruplar bitiminde finaller de transfer yapılamayacaktır.
10. Hakemler 1 orta hakem 2 yan hakem şeklinde oluşur..
11. Takımlar Dörtdivan’a bağlı köy mahalle kurum ve kuruluşlardan oluşacaktır. Bu takımlar dışarıdan oyuncu getirebilirler...
12. Saha Komiserleri Tertip Komitesi Tarafından Belirlenecektir.
13. Son başvuru tarihi 22 HAZİRAN 2017 (Perşembe) günü sona erecektir.
14. Bu Kurallar 5 (beş) sayfadan ibarettir.

ÖDÜLLER

• BİRİNCİ İKİNCİ ÜÇÜNCÜ OLAN TAKIMLARA KUPA VE MADALYA
• CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ
• GOL KRALLIGI

 

TERTİP KOMİTESİ

Tertip Kom. Başkanı 
Erdoğan ÇETİNDAĞ

 

ÜYELER

İbrahim BULUT 

Mevlüt ÇETİNKAYA 

Sinan KIRHALIO

Harun ŞENER 

Tanju YALÇIN 

Ahmet ERCİVAN

 

Haber tarihi: 12 / 06 / 2017
Haber Yorumları: 1


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Gülbahar AYDIN ve Sare AYDIN vefat etti.12/06/2017




Bu içeriğe yapılan yorumlar (1 Yorum)


1 - Süleler Köyü 12/06/2017

Dörtdivan ile ilgi ve alakası olmayan kişilerin oynaması hariç güzel bir etkinlik...




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 800026
Aktif: 10
Bugün: 472
Dün: 818
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal