KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

DASK DÖRTDİVAN'DA

DASK DÖRTDİVAN DA!

Dörtdivan Köroğlu Dağlarında; Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği tarafından bu yıl 15. kez organize edilen Uluslararası Anadolu Dağ Maratonu 14 ve 16 Ağustos 2014 tarihleri arasında Düğer Yaylasında düzenlendi.

DASKCILAR DÖRTDİVAN YAYLALARINA ÇIKTI

Dörtdivan Düğer Yaylasında yapılan 15. Uluslararası Anadolu Dağ Maratonu organizasyonuna Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve Belediye Meclis üyesi İbrahim Danışman 16 Ağustos Cumartesi günü katıldı. Başkan Uzunoğlu, Aşağı Düğer Yaylası Şenlik alanı Kamp yerinde çalışmaları da yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgiler aldı.

Dağ Maratonuna katılan misafirlere Belediye olarak 400 kişilik yemek ikramı verildi. Diğer ihtiyaçlarının yanı sıra Temizlik ve Çöp toplanmasında da Belediyenin imkanlarıyla katkı sağlandı.

Dörtdivan Kaymakamlığı ve Belediye olarak, Dağ Maratonuna katılan tüm misafirlere yöresel ürünler olan Köy Peyniri, Köy Ekmeği ve Höşmerim hediye edildi.

Misafir perverlikten memnun kalan DASK Doğa yönetim sorumlusu Funda Gönendik, tarafından Dörtdivan Kaymakamı Nursan Vural Zorlu ile Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'na plaket taktim edildi.

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu da DASK ekibine Dörtdivan'ı tercih edip, Dörtdivan da program hazırlayarak, tanıtımına katkı sağladıkları için teşekkür etti.

 

Haber tarihi: 19 / 08 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: ÖĞRENCİLER SAFRANBOLU'DA
Sonraki: TEŞEKKÜRLER DÖRTDİVAN




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)








































Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 813615
Aktif: 20
Bugün: 779
Dün: 1021
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal