TEŞEKKÜRLER DÖRTDİVAN

Teşekkürler, Erdoğan'a yüzde 89.35 oy.

Türkiye’de İlk kez halk tarafından Cumhurbaşkanlığı seçimine Köroğlu’nun torunları % 89.35’lik rekor oyla 12. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı. Dörtdivanlılar Recep Tayyip Erdoğan dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Uzunoğlu mesajında şunları söyledi;

Tarihi bir anda, bir dönüm noktasında Cumhurbaşkanı adayımız AK Parti Genel Başkanı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bey aday gösterildi. Seçim süreci içerisinde yaptığımız çalışmalar neticesinde ve Milletimizin büyük bir teveccühü ile ilk defa halk tarafından seçilen 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Dünya lideri, Ülkemize ve coğrafyamıza hayırlı olsun.

Bugün ayrı bir mutluluk ve sevinç yaşıyoruz. Bugün tarihe geçen bir dönüm noktasıdır. Bir zamanlar "Muhtar bile olamaz" diye manşet atanların yüzlerinin karardığı gündür. Türk demokrasi tarihinin en önemli günlerinden bir tanesini Pazar günü hep birlikte yaşadık. İlk defa halk, kendi Cumhurbaşkanını, kendi iradesiyle ortaya koydu. Bolu ili ve ilçeleri arasında Dörtdivan siyasi tarihinde küçümsenmeyecek % 89.35 oy oranı ile rekor seviyede seçim sonucu ile Genel Başkanımız ve Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığına taşınmasında vesile oldu. Dörtdivan da Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları yaparken, ziyaretlerimizde hemşehrilerimiz ile görüştüğümüzde samimiyetlerini gördük. Bu sonuçtan dolayı da tüm Ak parti İlçe teşkilatımıza ve bizi yanıltmayan Dörtdivanlı hemşerilerimize teşekkür ederiz. Allah razı olsun" dedi.

İlk defa halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dörtdivan da; Recep Tayyip Erdoğan 4.073 % 89.35, Ekmeleddin İhsanoğlu 452 % 9.91 ve Selahattin Demirtaş 33 % 0.72 oy aldı.

Haber tarihi: 12 / 08 / 2014

Önceki: DASK DÖRTDİVAN'DA