ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ DÖRTDİVAN'DA

ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ DÖRTDİVAN’DA

Sayın  Bekir Bozdağ,yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri dolayısıyla Bolu İli ve İlçelerini ziyaret kapsamında Dörtdivan’a geldi.

Adalet Bakanı  Bekir Bozdağ, kalabalık bir Dörtdivanlı Konvoyu tarafından tem Otoyolu Dörtdivan çıkışında karşılandı. Burada aracından inen Bekir Bozdağ, kendisini karşılamaya gelenlerle selamlaştıktan sonra konvoy eşliğinde Dörtdivan ilçe merkezine hareket etti. Dörtdivan’da da sevgi gösterileriyle karşılanan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dörtdivan Belediyesi’ni ziyaret etti. Bekir Bozdağ’a ziyareti esnasında Ak Parti Bolu İl Başkanı ve Eski Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, ile birlikte Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, da eşlik etti. Dörtdivan Belediyesi’ndeki ziyaret sırasında Dörtdivan Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin, Dursun Fidan ve Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin de hazır bulundu. Dörtdivan Belediye’sinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, tarafından brifing verildi ve isteklerde bulunuldu. Bekir Bozdağ daha sonra Belediye önünde kendisini bekleyen kalabalık bir halk topluluğuna hitap etti. Konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimleri’nde Dörtdivan’lılardan Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Bekir Bozdağ konuşmasının ardından Belediye başkanımız ve ilçe sakinlerinin göstermiş olduğu misafirperverlikten memnun kaldığını belirterek  Yeniçağa’ya hareket etmek üzere Dörtdivan’dan ayrıldı.

Haber tarihi: 26 / 07 / 2014

Önceki: RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Sonraki: BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN UZUNOĞLU KADİR GECESİ MÜNASEBETİ İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI