Başkan Uzunoğlu’dan Yeni Yıl Mesajı

Dörtdivan Belediye Başkanı HasanUzunoğlu, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2017’yi geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu yayımladığı yeni yıl mesajında tüm insanlığın yeni yılını tebrik ederek 2018’in umutların çoğaldığı, barış ve kardeşliğin dünyaya egemen olduğu, terör ve şiddetin son bulduğu bir yıl olmasını diledi. 2017’de herkesi derinden üzen hadiselerde şehit olan güvenlik güçlerine ve terör eylemlerinde katledilen vatandaşlara bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Başkan Uzunoğlu, mesajında şunları kaydetti:“Bu güzel vatan toprağında herkesin kardeşçe, barış içinde yaşadığı, terörün son bulduğu, umutların çoğaldığı, iyilik ve merhametin dünyaya egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli hemşerilerim olmak üzere tüm insanlığın yeni yılını tebrik ediyorum.”

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, mesajının devamında “Mekke’nin Fethi’nin 1387. yıl dönümüne de değinerek;

“Mekke’nin fethi, İslam tarihinde bizlerde büyük sevinçler yaşatan hadiselerden sadece bir tanesidir. Tarih boyunca birbirinden önemli birçok gelişme ve müjdeli haberin yaşandığı İslam coğrafyasında Mekke’nin Fethi’nin de ayrı bir önemi var. Cenab-ı Allah’ın “Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik” müjdesinin vuku bulduğu hadisenin kaynağı olan Mekke’nin Fethi ile bu kutsal şehir, gerçek hüviyetine kavuşmuş, şirkten ve putperestlikten arınarak manevi bir şehir olma özelliğine kavuşmuştur. Tevhid inancı hakimiyetini ilan etmiştir. Mekke’nin fethindeki zafer gibi bütün dünyada barışın, hoşgörünün ve huzurun zaferi yakalaması dileğimle Mekke’nin fethinin yıl dönümünü büyük bir sevinçle kutluyor, güzelliklere ilham olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum”

Haber tarihi: 30 / 12 / 2017

Sonraki: BAŞKAN UZUNOĞLU KİTAP DAĞITTI