KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

ULU ÖNDER SAYGI VE MİNNETLE ANILDI

ULU  ÖNDER  SAYGI  VE  MİNNETLE ANILDI 

   Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’nci yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi  Dörtdivan’da da gerçekleştirildi.  Etkinlikler  Dörtdivan  Kaymakamı Uğur TUTKAN, Belediye Başkanımız Hasan UZUNOĞLU ve daire amirlerinin  katılımıyla  gerçekleştirildi.    

     Dörtdivan’ da gerçekleştirilen anma etkinlikleri kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk, ebediyete intikalinin 79. Yıl Dönümünde Anma Programına, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve ardından Dörtdivan Çok Programlı  Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda devam edildi.

     Kaymakamlık ve Belediye , Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından, saat: 09:05’ te sirenler çaldı, saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Çelenk sunma töreninin ardından Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda anma etkinlikleri devam etti.

 

     Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi' nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunmasıylabaşlayan anma etkinliklerinde, program örgencilerin okuduğu şiir ve oratoryo gösterileriyle devam etti. Tören Dörtdivan Kaymakamı Uğur TUTKAN’ ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla sona erdi.     

Haber tarihi: 10 / 11 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Vefatın 79. Yıldönümünde Saygı ve Rahmetle Anıyoruz




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 813124
Aktif: 11
Bugün: 69
Dün: 1021
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal