KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Başkan Uzunoğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı

Başkan Uzunoğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir tebrik mesajı yayınladı. 

 

 

Başkan UZUNOĞLU mesajında, Kur’an’ı Kerim’in indirildiği gece olan mübarek Kadir Gecesi’nin müminler için paha biçilmez değerde mübarek ve özel bir gece olduğunu belirtti.

 

EN NURLU VE FEYİZLİ GECE

Kadir Gecesi’nin Allah Teâlâ’dan mağfiret ve af dilemek için en güzel fırsat olduğunu ifade eden Başkan UZUNOĞLU, “Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak ediyoruz.  Kur’an’ı Kerim’in ilk olarak dünya semasına indirildiği Kadir Gecesi en nurlu ve feyizli gecedir. Müminler için Kur’an’ı Kerim Allah Teâlâ’ya yaklaşmak için en güzel ve en güçlü vesiledir. Bu yüzden de mübarek Ramazan ayının coşku ve bereketinin doruğa çıktığı Kadir geceleri insanların esenliği ve gönüllerin sefası için eşsiz bir gecedir. Bizler bu gecelerde Kur’an’ı Kerim okumalı, dua etmeli ve manevi bir yükseliş için çaba göstermeliyiz. Bu kutsal gecenin getirdiği güzellik, bereket ve erdemlerin hayatımızın tümüne sirayet etmesi dileğiyle, hemşerilerimin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Allah dualarınızı kabul etsin, Kadir Geceniz mübarek olsun” dedi.

Haber tarihi: 21 / 06 / 2017
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Kadir Gecesinde Merkez Camide Buluşuyoruz...




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812804
Aktif: 12
Bugün: 625
Dün: 768
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal