Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

KATI ATIK TESİSİ İÇİN ADIMLAR HIZLANIYOR

Bolu ve İlçelerinin (Göynük Hariç) vahşi depolamadan kaynaklanan çöp sorununu sona erdirecek olan Katı Atık Tesisierinin yapımı için; Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği üyeleri Gerede´de bir araya geldi.

Gerede Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleştirilen toplantıya Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Dörtdivan belediye başkanımız Hasan Uzunoğlu,İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İller Bankası Bölge Müdürü katıldı.Bolu Valimiz Ahmet Zahteroğulları´nın Başkanlığında; Gerede Ticaret ve Sanayi Odasında toplanan Birlik Üyeleri; Birlik Başkanını, 1. ve 2. Meclis Başkan Vekillerini, Kâtip Üyelerini ve Encümen Üye seçimini yaptılar. Toplantı Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Divan Başkanlığını İl Genel Meclisi Üyesi Üzeyir Ercivan´ın yaptığı toplantının açılış konuşmasını Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptı. Allar yaptığı konuşmasında Çöplerimizin vahşi depolanması bütün İlçelerimizin ortak sorunu. Bolu Belediyemizde Birliğimize üye oldu birlik olarak daha da güçlendik. Geçen dönemden devam eden çalışmalara hız kazandırarak yer tespiti yapılan Katı Atık Depolama ve Bertaraf Tesisini inşallah bölgemize kazandırarak vahşi depolamaya son vereceğiz" dedi. Belediye Meclis Üyesi Hakan Özyiğit tarafından önceki dönemde yapılan çalışmalar ve gelinen nokta ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Yapılan seçim sonrası Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği´nin yeni yönetimi şu şekilde oluştu;

Birlik Başkanı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Meclis 1. Başkan Vekili Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Meclis 2. Başkan Vekili Ahmet Uzun, Asıl Kâtip Üyeler Canan Akbay ve İbrahim Aksoy, Yedek Kâtip Üyeler Engin Alemdar ve Vildan Beyaslan, Encümen Üyeleri ise Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ ve İl Genel Meclis Üyesi Zeki Ozulluoğlu oldu.

Haber tarihi: 16 / 05 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: REGAİB KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Sonraki: SOKAKLAR PARKE TAŞIYLA DÖŞENİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 800060
Aktif: 7
Bugün: 525
Dün: 818
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal