Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

 

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

 

 


Başkan Uzunoğlu mesajında;

“Bugün, Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferi olan Dumlupınar Meydan Muharebesi’nin 94’üncü yıldönümüdür. Bu zafer, düşmanları tarafından yok edilmek istenen bir milletin yeniden dirilişinin, uçurumun kenarından dönüşünün, adeta küllerinden yeniden doğuşunun ifadesidir.

Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı, özgür ve bağımsız olarak sonsuza kadar bir arada yaşama ve şanlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesi olmuştur. Milletimizin Kurtuluş Savaşı’nda ortaya koyduğu bu yüce ruh her zaman canlı kalacak ve yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Tarih boyunca olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. Tarihi eşsiz zaferlerle dolu olan bir millet olarak, dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğimize kast eden kalleşlerin, hainlerin karşısında dimdik durmaya devam etmekteyiz. Bu topraklar üzerinde hesap yapan dış güçlere ve onların içerideki hain işbirlikçilerine tıpkı 30 Ağustos’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da bu millet dersini vermiştir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, İnşallah bölücü terör örgütünün de, onunla iş tutan paralel ihanet çetelerinin de üstesinden gelecektir.

Hainlere karşı ihtiyacımız olan tek şey, birlik ve beraberliğimizi her daim güçlü tutmaktır.  "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkesi etrafında milletçe bütünleşerek, tüm hainliklerin ve tehditlerin üzerinden hep birlikte geleceğiz.

 

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

 

Haber tarihi: 29 / 08 / 2016
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Panayırlar Başladı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799413
Aktif: 12
Bugün: 305
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal