Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

DSİ’DE İSTİŞARE TOPLANTISI

 

İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Belediye başkanlarımız DSİ görev alanında olan içme suyu, sulama, Taşkın koruma, Islah çalışmaları kapsamında İlçelerimizin taleplerini görüşmek üzere DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ‘la Ankara’da bir araya geldiler.

 

 

Bolu Milletvekillerimiz, Belediye Başkanları ve Muhtarlarla Yapılan Geniş Katılımlı Toplantıda DSİ Tarafından Yapılan Hizmetler ve Talepler Değerlendirildi.

Bolu Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Ak Parti İl Başkanımız Nurettin Doğanay, İl genel Meclis Başkanı Yaşar Yücer, Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ve İl Genel meclis üyelerimiz Ömer Sezgin Dursun Fidan, Yeniçağa Belediye Başkanımız Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik ve muhtarlar katılımları ile Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ın katılımı ile toplantı gerçekleşti.

 Toplantı öncesi açıklamada bulunan Bölge Müdürü Mahmut Dündar; Milletvekillerimizi ve beraberindeki heyeti Bölge Müdürlüğümüzde ağırlamaktan ve kurumumuz tarafından gerçekleştirilen hizmetlere karşı gösterilen yakın ilgi ve takipten mutlu olduklarını, yaptığımız hizmetleri ve talepleri ortak bir toplantıda yüz yüze görüşmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

 

Toplantının çok verimli geçtiğini belirten Başkanımız Hasan Uzunoğlu; İstek ve taleplerimizi Bölge Müdürüne ilettik. 24 Köyümüzün içme suyu sorununun çözümü için girişimlerimiz oldu. Ulusu dere ıslahı köprü talebi, Taşkın korumada 2. Etap’ın başlaması, Tekke Barajından ilçemize ham su talebi 2016 yılında toplulaştırmanın başlamasıyla sulama sisteminin ihale sürecinin hızlandırılmasını ve köylerimize kurulacak olan kolektör hattı ve evsel atık doğal arıtma tesisinin hızlandırılmasını konusunda Bölge Müdürü Mahmut Dündar’a dosyamızı sunarak istişare de bulunduk.  Bize göstermiş olduğu yakın ilgi, destek ve gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

Haber tarihi: 11 / 03 / 2016
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: Nuri Erpolat vefat etti.( 11.03.2016 )




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 799596
Aktif: 16
Bugün: 571
Dün: 562
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal