KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Spor Toto'dan Dörtdivan’a Destek

 

Dörtdivan Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucu Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Kapalı spor salonunun bakım ve onarımı için destek alındı.


 

Dörtdivan Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucu kapalı spor salonu bakım ve onarımı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan destek sağlandı.Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu ile Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu arasında imzalanan sözleşmeye göre mevcut kapalı spor salonunun bakım onarımının yaptırılabilmesi amacıyla Dörtdivan Belediyemize, KDV hariç 400 bin TL ödenmesi uygun görüldü.

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, yaptığı açıklamada, Gençlerimizin bedensel ve sportif yeteneklerini geliştirmek için Belediyemiz desteğini sürdürmektedir. İlçemize kazandırdığımız halı saha, yapımı bu yaz tamamlanacak olan spor kompleksi ve mahallelerimize yapılacak spor parkları bunun göstergesidir. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a yaptığımız ziyarete İlçe merkezinde bulunan çocuk ve spor parkları ile kapalı spor salonu için çeşitli taleplerde bulunulmuştu. Bunun üzerine bakanımız Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan görevlendirdiği ekibi, incelemelerde bulunmak üzere ilçemize göndermiş ve raporunu tamamlamıştı. Rapor neticesinde öncelik olarak mevcut kapalı spor salonumuz için KDV hariç 400 bin TL ödenek sağlandı. Kapalı spor salonun bakım ve onarımına ödenek sağlanmasında desteklerini esirgemeyen başta Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü olmak üzere, İl Başkanımız Nurettin Doğanay’a ,Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğluna ve yönetim kuruluna emeği geçen herkese teşekkür ediyor İlçemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Haber tarihi: 28 / 01 / 2016
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: KARTAL KAYA YOLUNA BAKIM!




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 813225
Aktif: 7
Bugün: 220
Dün: 1021
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal