KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Hasta Ziyaretlerine Devam

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, hasta ziyaretlerine devam ediyor. Uzunoğlu, Kargı Bayramlar Mahallesi’ndeki Kırıkoğlu, Keskin, Doğangün ve Kadılar Mahallesindeki Anaç ailelerini ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. 

Belediyemizin rutin işlerinin yanı sıra sosyal dayanışmaya binaen Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Uzunoğlu, Kargı Bayramlar Mahallesi’nde  dizinden operasyon geçiren Halit Kırıoğlu,yüksek tansiyona bağlı 3 senedir gözleri görmeyen İbrahim Keskin,doğuştan kemik erimesi hastası Hüsniye Doğangün ve Kadılar Mahallesi’nde yalnız yaşayan Fatma Anaç’ı  evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini de gerçekleştiren Başkanımız, Kargı Bayramlar Mahalle Muhtarımız Adem Erdoğan ile birlikte hastalarımızı evlerinde ziyaret etti. 

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Uzunoğlu, günlük çalışma temposu içinde ilçe halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına ziyaretler yaptığını söyledi.Başkan Uzunoğlu, sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu belirterek, "Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek, güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir" dedi.

 

Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Uzunoğlu’na nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren hasta ve hasta yakınları Başkanımıza ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Haber tarihi: 28 / 10 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: DÖRTDİVAN’DAN ALTINDAĞ ÇIKARMASI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 813204
Aktif: 7
Bugün: 194
Dün: 1021
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal