KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

 Atatürk’ün Gençlere Armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı İlçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

96.yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı saat:10:00 da Hükümet Konağı Önünde Atatürk Büstü’ne Gençlik ve Spor müdürlüğü Çelengi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtı’na sunuldu.

Çelenk Sunma törenine; İlçe Kaymakamımız Akın Karagöz, Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Garnizon Komutanımız Necati Asker, İlçe Emniyet amiri Ali Türk, İlçe Milli eğitim müdürü Erdal Bal,Kamu kurum ve Kuruluş müdürleri,siyasi parti temsilcileri,Öğretmen,öğrenciler ve sivil vatandaşlar katıldı.Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız söylenerek aynı anda Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Çelenk Sunma törenin ardından saat:10:30 Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesinde kutlama programına devam edildi. Programa günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anadolu Lisesi müdürü Basri Karataş yaptı. Karataş, milletlerin tarihinde önemli dönem noktaları olduğunu belirterek, "Bunlardan biri de 19 Mayıs 1919 günüdür. Bugün milli mücadelenin başlatıldığı 19 Mayıs 1919'un 96. yıl dönemini hep birlikte gurur, şerefle bir kez daha yaşıyoruz ve coşkuyla kutluyoruz."dedi.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni  Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ali Ulus okudu.

 

Daha sonra İlçe Genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere mülki amirler ve müdürler tarafından hediyeler verilmesiyle program son buldu.

Haber tarihi: 19 / 05 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: KÜLTÜR GEZİLERİMİZ DEVAM EDİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812121
Aktif: 9
Bugün: 461
Dün: 722
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal