KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE AiT iLAN KARGIBAYRAMLAR MAHALLESI 626 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN AÇIK TEKLIF USULU iLE SATIŞ iHALESiNE A...           • Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

Öğrencilerden Başkan Uzunoğlu?na ziyaret

Çavuşlar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Başkan Uzunoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

 

Çavuşlar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, sosyal bilgiler derslerindeki yerel yönetimler konusuna istinaden okul müdürü İbrahim Erkan, 4/A Sınıf Öğretmeni Mustafa Özdemir ve 4/B sınıf öğretmeni Eda Karaoğlu ile birlikte Belediyemizi ziyaret ettiler.

Başkan Uzunoğlu ‘nun makamında kabul ettiği öğrencilerle tanışıp, belediye kavramını ve yerel yönetimler konusunda bilgiler verdi. İleriye dönük projelerinden bahsetti.  Çavuşlar İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu’na belediye çalışmaları hakkında sorular sorup, Başkanımıza isteklerini ilettiler.

 

Sosyal Bilgiler Dersi içerisinde Belediyeler ve Yerel Yönetimler Konusunu işlediklerini dile getiren Okul müdürü İbrahim Erkan “Uygulamalı ve yerinde eğitim vermek adına belediyeye yapmış olduğumuz ziyaret sonrası bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Uzunoğlu, “Belediyecilik demek vatandaşların huzur ve refahı için yaşanabilir bir ilçe noktasında hizmet eden, tüm bunların yanı sıra siz değerli çocuklarımıza güzel yarınlar bırakabilmek için çalışan kurumlardan en önemlisidir. Biz de Dörtdivan Belediyesi olarak sizlere tertemiz yarınlar bırakabilmek için elimizden gelen imkânlar doğrultusunda hizmet edip sizler için çalışıyoruz” dedi.

 Daha sonra belediye birimleri gezilerek birimdeki çalışanlardan yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

 

Haber tarihi: 28 / 04 / 2015
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Nuri SUDAKAP vefat etti. 07.01.2021
Sonraki: İlçemizde Süs bitkisi ve Gül Fidanı dikimleri yapıldı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)













Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 812086
Aktif: 13
Bugün: 415
Dün: 722
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal