Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri Baraj, Gölet, Taşkın Koruma Güvenlik Tedbirleri ilanı için tıklayınız....           • TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA ve SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. TEMİZLİK İŞÇİ...           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ DOĞAL GAZ DÖNÜŞÜMÜ İŞİ İHALE METNİNE ULAŞMAK...           • İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız......           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ   DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ AKARYAKIT ÜRÜNLERİ ALIM İHALESİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALESİ  DÖRTDİVAN BELEDİYESİ CADDE AYDINLATMASI İHALE İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ....           • EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ. &n...           • İŞYERLERİ KİRALAMA İHALESİ  21 Adet İşyeri Kiralama İhalesi İlan Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız....           • GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI Asırlardır devam eden, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel 2.Dörtdivan Hayvan ve Em...           
Atatürk

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Faaliyet Raporu

Belediyemizin 2016 yılına ait faaliyet raporunu indirmek için tıklayınız.

Köroğlu

Kardeş Belediyemiz

BAŞKANDAN ANKARA ÇIKARMASI

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Ankara çıkarması yaparak, Bolu Milletvekili Fehmi

Küpcü ile birlikte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Dörtdivan için yapılabilecek önerileri ilgili

kuruluşlara iletti.

BAŞKAN ANKARA DA TEMASLARDA BULUNDU

Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu, Bolu Milletvekili Fehmi Küpcü ile birlikte Ankara'da Kamu Kuruluşları ile temaslarda bulunarak, Dörtdivan için yapılabilecek önerileri ve yatırımları
ileterek, destek istedi.


Ziyaretlere Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Dörtdivan Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu birlikte katıldılar.


Heyet ilk önce TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen’i makamında ziyaret ederek, Dörtdivan ve Gerede'ye yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler verip, destek istediler.


 

İLBANK Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu’nu makamında soluğu alan heyet; yatırımlar hakkında bilgi aktararak, Genel Müdür Dedeoğlu’ndan destek istediler. Ayrıca ziyarette Dörtdivan ve Gerede için yapılması düşünülen projeler hakkında istişare ederek makamdan ayrıldılar.


Heyetin üçündü durağı T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları 4.Bölge Genel Müdürü Mustafa Karademir ‘i makamı oldu. Ziyarette; Dörtdivan, Gerede, Yeniçağa yolunun yapımı, asfalt çalışmaları ve kaldırım çalışmaları hakkında istişare toplantısı yaparak makamdan ayrıldılar.

Günün koşuştuma ve yogunluğunu hissetmeyen ilçemiz için birşeyler yapabilirmiyiz, yaptırabilirmiyiz diyen heyet son olarak, T.C.Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Ahmet Burak’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette; Dörtdivan ve Gerede için yapılması düşünülen projeler ile sağlık alanında yapılabilecek çalışmalar hakkında istişare ederek, makamdan ayrıldılar. Ankara ziyaretlerini olumlu bir şekilde tamamlayan heyet Ankara dan ayrılmıştır.

Haber tarihi: 01 / 10 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Sonraki: BAŞKANIMIZ DEVECİLER MAHALLESİNDE




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Başkan

 

 

HAMZA EFE

BELEDİYE BAŞKANI

Site İçi Arama
İstatistikler
Toplam: 800051
Aktif: 7
Bugün: 510
Dün: 818
Bağlantılar

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal